SUUS & MARIE

Nieuws

Nieuws

Hier lees je alle nieuwsberichten van en over SUUS & MARIE. Houdt daarnaast ook onze sociale media kanalen in de gaten.

Gewijzigde openingstijden

Tijdens de zomervakantie, die loopt van 17 juli 2021 t/m 29 augustus 2021, zijn we alleen geopend op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Let op: 6 t/m 21 augustus zijn we gesloten wegens vakantie.

Zomer-inbreng stopt

De rekken hangen lekker gevuld en ik heb nog aardig wat tassen die ik erin kan gaan hangen. Mocht je nou nog een paar items hebben die echt de moeite waard zijn, neem dan eerst even contact op.

De zomervakantie nadert en dan zal ook SUUS & MARIE haar deuren even sluiten voor een nieuwe kampeer ervaring (daarover later meer 😉). Na de vakantie nemen we najaar in ook die startdatum volgt nog, eerst moet er ruimte komen boven... 2 reminders gestuurd via mail, einde van de week worden er tassen gedoneerd. Hier zou ik nog even aan toe willen voegen dat het goed ontvangen van mail de verantwoordelijkheid is van de inbrenger, wij kunnen helaas niks meer doen.

Zonder afspraak welkom

Wat fijn weer, de deur open en gewoon lekker binnen lopen! Er mogen 2 klanten in de winkel, kids t/m 12 niet meegeteld.

In de meivakantie zijn we alleen op vrijdag en zaterdag geopend. (Dus: 5, 6 en 12 mei gesloten!)

Er is veel leuke inbreng binnen dus kom vooral met regelmaat even neuzen!

Oh ja, inbrengen is op zaterdag 1 mei even niet mogelijk... probeer het een weekje later!

Vanaf woensdag 3 maart weer een beetje open

Wat een fijn vooruitzicht, mensen ín de winkel!!! Vanaf woensdag 3 maart 2021 kunnen we een klein beetje open met de nodige afspraken natuurlijk.

  • Vrijblijvend neuzen kan op afspraak, tijdens onze openingstijden
  • 30 minuten per afspraak (langer mag, boek er dan 2!)
  • In de winkel dragen we een mondkapje
  • Reservering is voor 1 volwassene (kids welkom!)
  • Afspraak maken kan via Instagram, Facebook of WhatsApp/SMS

Je shopper met voorjaar/zomer brengen? Of je retour ophalen? Dit gaat ook op afspraak.

Geef bij het maken van de afspraak aan of je wilt winkelen, zo niet dan regelen we de inbreng/retour aan de deur (onaardig gezegd... dan blijf je buiten)

Inname voorjaar

Wij zijn er wel klaar voor, wat "nieuwe" frisse kleurtjes in de winkel. We zijn nu druk bezig de retouren te verwerken, daar gaat toch best wat tijd inzitten.. Het echte winterspul moet worden uitgezocht om ruimte te maken voor de voorjaarscollectie.

Afgelopen vrijdag hadden we het eerste inbreng moment en werden er leuke items langs gebracht. We zullen deze week weer 1 of 2 momenten inplannen waarop je je mooiste items (max 25 stuks) kunt afgeven bij de winkel. We laten dit z.s.m. op instagram en facebook weten!

Ben je nog geen inbrenger bij ons, zorg dan dat je de brief met voorwaarden hebt gelezen en stop hem ondertekend in je tas. 

We kunnen jullie helaas nog niet ontvangen in ons winkeltje, maar jullie weten ons via de socials goed te vinden gelukkig. De pas-tas hebben we al een aantal keer mogen bezorgen en wat een feestje is dat!

Mocht je interesse hebben in een pas-tas of opzoek zijn naar een bepaald item, let us know! 

 

De pas-tas!

Een pas tas gevuld met kleding in de maat die jij wenst, zodat jullie op je gemak thuis kunnen passen, dat kan!

We bezorgen de tas en pikken hem weer op zodra jullie uit gepast zijn. In een pb aan ons kun je aangeven waar je naar opzoek bent. 

Ben je opzoek?

Gelukkig nieuwjaar! Ben je opzoek naar een bepaald item, een maat of een kadootje?

Laat het ons weten en wij maken een rondje door de winkel en bezorgen gratis in Soest! We zetten zoveel mogelijk online, reserveren mag en passen ook (geef dat even aan bij de bezorgafspraak).

Winkel gesloten

Vanaf dinsdag 15 december 2020 moeten ook wij de winkel sluiten in verband met de Corona-maatregelen. We zullen vooralsnog gesloten zijn t/m 9 februari 2021. Houdt de sociale media in de gaten voor leuke online acties en bezorgmomenten aan huis.

Mocht je toch nog specifieke wensen of vragen hebben, neem gerust even contact met ons op.

Start inname najaar/winter

Vanaf vrijdag 23 oktober 2020 starten we weer met de inname van najaar en winter kleding. Wil je voordat je langs komt nog wel even onze voorwaarden doornemen en maximaal 1 shopper!

Gesloten i.v.m. de herfstvakantie

Woensdag 21 en donderdag 22 oktober zijn wij gesloten i.v.m. de herfstvakantie.